Twee mooie kansen om jouw kijk op voeding en ziekte/gezondheid te delen op 10 maart 2020

Het congres VoedingNL op 10 maart 2020 biedt twee mooie kansen om jouw kijk op voeding en ziekte/gezondheid in het zonnetje te zetten en te delen met andere professionals. Je kan een poster presenteren en/of meedingen naar de Young Professional Award (YPA), als je niet ouder bent dan 35 jaar. De inzendingen hoeven GEEN relatie te hebben met het thema van het congres.

YPA

De jury kiest uit de inzendingen drie genomineerden. De winnaar wordt tijdens het congres bekend gemaakt en mag een korte, plenaire presentatie houden om de circa 250 deelnemers te imponeren. De deadline voor de inzending voor de YPA is 1 februari 2020.

POSTERS

Je kan een poster presenteren en in de pauzes toelichten. De jury selecteert 4 posters die mogen deelnemen aan de plenaire PosterPitch. De deadline voor het inzenden van een poster is 1 maart 2020.

INSCHRIJVEN

Het congres is ook interessant als je niet meedingt nar de YPA en/of een poster presenteert. Het thema is koolhydraten en insulinegevoeligheid. Een verminderde insulinegevoeligheid lijkt oxidatieve stress en inflammatoire processen te induceren. Hart en vaten, lever en spierweefsel zijn het gevoeligst voor deze effecten. Verbetert een voeding met weinig koolhydraten de insulinegevoeligheid en daarmee de gezondheid? Tijdens het congres staan deze vragen centraal.

Op www.voedingnl.nl vind je alle informatie over het congres.

Neem contact op met Arine de Ridder van PIT Actief als je nog vragen hebt (arine.de.ridder@pitactief.nl | 035-6024615).