KDOO Academie

KDOO streeft ernaar de kwaliteit van de obesitas diëtist te verhogen, zodat we gespecialiseerd zijn en met recht de titel obesitas diëtist kunnen voeren.

Daarom bieden we binnen de KDOO Academie verschillende geaccrediteerde scholingen aan die je kunt volgen.

De punten die je daardoor verwerft gelden voor je registratie in het kwaliteitsregister. Via de KDOO academie worden drie bijscholingen aangeboden: ACT door Ismay Wiggers, Insuline meten en demedicaliseren door Harriet Verkoelen, Emotie de Baas door Fenna Jansen en VoedingsOnline (zie hieronder)

ACT SCHOLINGEN

Korting voor KDOO leden

Acceptance and Commitment Therapy
Dé manier voor de diëtist om emotioneel en ineffectief eten bij de cliënt aan te pakken op een manier die de cliënt helemaal in zijn waarde laat. Geen aangeleerde vaardigheden om je gedrag de baas te blijven maar een verandering van binnenuit.

http://www.factinpractice.nl/data-kosten/

Harriët Verkoelen

Korting voor KDOO leden

Scholing over toepassen van koolhydraat beperkte leefstijl bij mensen met diabetes type 2. Deze scholing wordt gegeven door Harriët Verkoelen en is geaccrediteerd voor diëtisten, praktijkondersteuners en huisartsen.

LEES MEER

Emotie-eten de Baas

KDOO leden 15%

Bijscholingen op het gebied van Coachend begeleiden en Emotie-eten de baas methode.  KDOO leden krijgen  15% korting op de scholingen:
-Coachend Begeleiden
-Emotie-eten de baas Basis
-Mindful eten
-Post HBO Emotie-eten de baas Vervolg 3 daagse
De kortingscode om in te vullen bij het afrekenen: KDOO15%
http://www.emotie-etendebaas.nl/nascholingen-professionals-overzicht-en-agenda/

VoedingOnline

KDOO leden 10%

VoedingOnline biedt onafhankelijke voedingsinformatie aan voor diëtisten, artsen, apothekers en andere aan voeding gerelateerde professionals.E-Learnings

European Association for the Study of Obesity (EASO)

EASO develops high quality education and training resources for clinicians and HCPs working in obesity treatment and care. Educational tools include an open access eTraining platform in multiple languages, guidelines, slide decks, webcasts and standardised course content.

LEES MEER

Andere scholingen

Meer informatie volgt.