KDOO Academie

KDOO streeft ernaar de kwaliteit van de obesitas diëtist te verhogen, zodat we gespecialiseerd zijn en met recht de titel obesitas diëtist kunnen voeren.

Daarom bieden we binnen de KDOO Academie verschillende geaccrediteerde scholingen aan die je kunt volgen.

De punten die je daardoor verwerft gelden voor je registratie in het kwaliteitsregister. Via de KDOO academie worden verschillende bijscholingen aangeboden.

Studiedag

Korting voor KDOO leden

KDOO organiseert in samenwerking met de NDBC een studiedag over de thema “Leven na bariatrische chirurgie, wat kom je tegen in de 1ste lijn” op maandag middag 20 maart 2023. De locatie Van der Valk Hotel, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE, Vianen. Studie Belastings uren: 6. Kosten € 60,- voor niet KDOO-leden. Inschrijving mogelijk tot 10 maart 2023

Lees meer

ACT SCHOLINGEN

Korting voor KDOO leden

Acceptance and Commitment Therapy
Dé manier voor de diëtist om emotioneel en ineffectief eten bij de cliënt aan te pakken op een manier die de cliënt helemaal in zijn waarde laat. Geen aangeleerde vaardigheden om je gedrag de baas te blijven maar een verandering van binnenuit.

http://www.factinpractice.nl/data-kosten/

Harriët Verkoelen

Korting voor KDOO leden

Scholing over toepassen van koolhydraat beperkte leefstijl bij mensen met diabetes type 2. Deze scholing wordt gegeven door Harriët Verkoelen en is geaccrediteerd voor diëtisten, praktijkondersteuners en huisartsen.

LEES MEER

Emotie-eten de Baas

KDOO leden 15%

Bijscholingen op het gebied van Coachend begeleiden en de Emotie-eten de baas methode. KDOO leden krijgen 15% korting op de scholingen:
-Emotie-eten de baas Basis
- Coachend Begeleiden (zowel basis als verdieping)
-Mindful eten
-Post HBO Emotie-eten de baas Vervolg 3 daagse
- Webinars (alleen te volgen als je Emotie-eten de baas basis ooit hebt gedaan)
De kortingscode om in te vullen bij het afrekenen: KDOO15%
http://www.emotie-etendebaas.nl/nascholingen-professionals-overzicht-en-agenda/

 

VoedingOnline

KDOO leden 10%

VoedingOnline biedt onafhankelijke voedingsinformatie aan voor diëtisten, artsen, apothekers en andere aan voeding gerelateerde professionals.E-Learnings

European Association for the Study of

OBESITY (EASO)

EASO develops high quality education and training resources for clinicians and HCPs working in obesity treatment and care. Educational tools include an open access eTraining platform in multiple languages, guidelines, slide decks, webcasts and standardised course content.

LEES MEER

6x6 dieet® materialen

Korting 15% voor KDOO leden

Het 6x6 dieet is heel geschikt voor mensen met overgewicht al of niet gecombineerd met co-morbiditeit. Bij dit dieet gaat om 6 eetmomenten per dag met elk 6 gram koolhydraten, vandaar de naam 6x6 dieet. Heel weinig koolhydraten, maar wel veel eiwit en er mogen volvette producten gebruikt worden. Lekker eten, met gewone producten uit de supermarkt. En geen hongergevoel en daarom voor de meeste mensen goed vol te houden.

Als KDOO lid krijg je 15% korting op het startpakket en op de uitbreidingspakketten van cliëntbrochures. Gebruik hiervoor de kortingscode KDOO-6x6. https://6x6dieet.nl/webshop/