Graag willen wij jou uitnodigen voor onze jaarlijkse KDOO Ledendag met scholing op maandag 15 april in Utrecht. Wij hebben een mooi programma voor jou opgesteld voor een dag vol inspiratie met leerzame en praktische handvatten voor in de praktijk, en zullen wij verdieping opzoeken met als thema Leefstijl. De KDOO Scholing biedt een mix van een workshop, presentaties en interactieve sessies, en natuurlijk de gelegenheid om elkaar weer te zien en om ervaringen met elkaar te delen. Deze dag is een uitstekende gelegenheid om de banden binnen onze gemeenschap te versterken. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op deze inspirerende dag.

Onze sprekers zijn:

Linda Willemse, beweeg en vitaliteit-makelaar
Linda werkt in Utrecht en is een makelaar tussen vraag van bewoners en aanbod in de wijk, verbeteren en verbreden van laagdrempelig aanbod, gezonde leefstijl op scholen en Fit Gaaf.

Anne Margreet Krijger, Leefstijlapotheker
Anne-Margreet Krijger is als apotheker zeer gedreven om leefstijlgeneeskunde wetenschappelijk onderbouwd in te zetten als primaire behandelstrategie bij type-2 diabetes. In Gezondheidscentrum Stevenshof in Leiden is ze de spin-in-het-web met betrekking tot leefstijl in de zorg en aanjager van verdere implementatie.

Joyce Arnoldus, leefstijlinternist
Zij is sinds 2010 internist en gespecialiseerd in behandeling van obesitas, diabetes type 2, hoge bloeddruk en chronische moeheid. Als internist is zij sinds 2020 verbonden aan Voeding Leeft voor het Keer Diabetes2 Om programma. Zij gelooft in teamwerk en de kracht van een gezonde leefstijl.

Willem Pieterse, somnoloog
Willem is longarts-somnoloog op de Nederlandse Slaap Instituut. Een somnoloog heeft kennis van alle aspecten, zoals ademhalingsafhankelijke slaapstoornissen (zoals slaapapneu), bewegingsstoornissen in de slaap, parasomnie (onwenselijke gebeurtenissen in de slaap zoals slaapwandelen) of REM-slaap gedragsstoornissen (het uitleven van dromen tijdens de REM-slaap).

Marjolein Kamps, leefstijldiëtist  
Marjolein Kamps heeft de hotelschool opleiding en de voeding en diëtetiek opleiding gevolgd. Als leefstijl diëtist werkt zij holistisch. Zij werkt zowel in individuele verband en groepsverband. Sinds 2014 maakt zij deel van de lifestyle team programma voor de Reinier de Graaf medewerkers.

Programma

11.00u. – 11.30u.    Worskhop “ Genoot” , leefstijldiëtist Netty van Kaathoven

11.30u. – 12.15u.    Workshop Beweegmakelaar Linda Willemse

12.15u. – 13.00u.     Presentatie Leefstijlapotheker Anne Margreet Krijger

Lunch

14.00u. – 14.45u.   Presentatie Leefstijlinternist Joyce Arnoldus

15.00u – 15.45u.     Presentatie somnoloog Willem Pieterse

15.45u. – 16.30u.     Presentatie Leefstijldiëtist Marjolein Kamps

Datum: Maandag 15 april 2024  (ALV voor KDOO leden van 09.30 tot 10.30- scholing begint om 11.00 tot 16.30)
Locatie: Hotel Van der Valk, adres Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht
Er zijn beperkte plaatsen, dus schrijf je nu in om van een plek te verzekeren op onze KDOO Ledendag met scholing!

  • Leden: 25 Euro
  • Niet-leden: 60 Euro
  • Student: 40 Euro

 

Klik hier om je aan te melden.