Nieuws & agenda

De Training over ACT

Anja Evers, directeur van de NVD en voorzitter van het Paramedisch Platform Nederland breekt in Arts en Auto een lans voor het vaker en gericht inzetten van paramedici om zo een kostenbesparing en een kwaliteitsverbetering te kunnen bereiken in de gezondheidszorg. We kunnen ons helemaal vinden in haar standpunt. Lees het hele artikel op https://www.artsenauto.nl/meer-aandacht-voor-effect-van-voeding/amp/

Ledendag 2018

De volgende ledendag wordt georganiseerd op vrijdag 8 juni 2018. Op het programma staat: leefstijl gerichte benadering van overgewicht/obesitas, ook bij kinderen. Als tweede onderwerp willen we het hebben over de lange termijn resultaten van koolhydraatbeperkte diëten. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

E-book Obesitas en E-learning module Obesitas

Bij VoedingOnline kun je bijscholen over de invloed van obesitas en gewichtsverlies op de voedingsstatus en handvaten en adviezen krijgen voor een goede voedingsbegeleiding van patiënten met obesitas.
Het e-book Obesitas biedt uitgebreide up-to-date informatie en met de bijbehorende E-learning module zijn 8 accreditatiepunten te verdienen. Zie de ledenpagina voor de inloggegevens.

E-book Bariatrische chirurgie en E-learning module Bariatrische chirurgie
Wil je patiënten gaan begeleiden voor en/of na een bariatrische operatie, volg dan de E-learning module Bariatrische chirurgie van VoedingOnline. In combinatie met het e-book Bariatrische chirurgie geeft het informatie over de belangrijke aandachtspunten in de begeleiding van deze patiëntengroep. Ook deze e-learning module is met 8 punten geaccrediteerd. Zie de ledenpagina voor de inloggegevens.